XboxOneKopen.netBLOG
Sportweddenschappen: 10 tips voor beginners


Het plaatsen van weddenschappen op sportevenementen, zoals voetbalwedstrijden of wielrennen, kan soms simpel lijken. Websites van grote online casinos, zoals bijvoorbeeld Unibet, voorzien alle geïnteresseerden van een grote hoeveelheid aan statistieken en informatie, zodat spelers op een onderbouwde en geïnformeerde manier kunnen wedden. De realiteit is vaak echter nog steeds een stuk ingewikkelder en het plaatsen van een doordachte gok is lastiger dan het lijkt, zeker voor beginners. Om deze reden zetten we hieronder 10 tips voor beginners op een rijtje.

Bepaal je budget

De eerste en belangrijkste stap. Stel voor jezelf een maximumbudget vast en ga daar nooit overheen. Zorg er daarnaast ook voor dat je budget je eigen mogelijkheden niet overschrijdt.

Stel jezelf een doel

Gok je voor het plezier of wil je er echt geld mee verdienen? Zorg dat dit duidelijk is voor jezelf vooraleer je begint met wedden, aangezien dit van grote invloed is op welke strategie je het beste kan kiezen.

Ken de basics van de sportweddenschappen

Alvorens je eerste weddenschap te plaatsen, dien je jezelf bekend te maken met de relevante regels en “basics” van het wedden op sportevenementen. Zorg ervoor dat je weet welke informatie je tot jouw beschikking hebt, waar je deze kan vinden, en hoe je deze moet interpreteren.

Wed op sporten waar je het meest van af weet

Het klinkt misschien logisch, maar wed op de sporten waar je verstand van hebt. Voor een goede sportweddenschap dien je op de hoogte zijn van verschillende factoren, gaande van de relevante statistieken en het nieuws tot de psychologische staat van het team of de speler op wie je wedt.

Kies een strategie

Als je professionel wil gaan wedden op sportevenementen, dan is het opstellen van een strategie van cruciaal belang. Wil je, bijvoorbeeld, snel en veel winst maken, of doe je het rustig aan en ben je eerder op zoek naar winst op de lange termijn? Kies de strategie die het beste bij jou past en blijf deze verbeteren.

Houd je emoties onder controle

Of je nu aan het winnen of verliezen bent, zorg ervoor dat je jouw eigen emoties onder controle houdt. Er is niks riskanter dan het plaatsen van weddenschappen terwijl je beoordelingsvermogen beïnvloed wordt door extreme emoties, zoals bijvoorbeeld euforie of woede.

Ken de verschillende soorten weddenschappen

Grote aanbieders, zoals https://nl.unibet.be/betting, bieden vele verschillende varianten qua weddenschappen. Zo heb je bij voetbalwedstrijden bijvoorbeeld handicaps, weddenschappen per helft, etc... Zorg ervoor dat je de mogelijkheden kent, om je kans op winst zo hoog mogelijk te houden.

Zet nooit 100% van je budget in

Kansspelen blijven kansspelen en wedden blijft wedden, dus de 100% zekere weddenschap bestaat niet. Zet daarom nooit je volledige “bankroll” in op één gok.

Vermijd Accumulators

Door middel van zogenaamde accumulators kan een speler de resultaten van meerdere sportevenementen combineren in één online weddenschap zonder meer geld in te zetten. Gezien het hogere risico is dit echter geen aan te raden strategie voor beginners.

Wees geduldig

Geduld, geduld, geduld. Zeker voor beginners is geduld essentieel, want grote winsten zijn vaak het resultaat van veel geïnvesteerde tijd en moeite, en vinden zelden op de eerste dag plaats.———————————————————————————

Trailer EA sports games: